Schoonheidssalon Vital Esthé.  
Vitale schoonheid.

DOCTOR BABOR PRO Treatments.

DOCTOR BABOR PRO is een nieuwe lijn van BABOR die alleen verkrijgbaar is bij gecertificeerde BABOR Instituten. Deze lijn is niet online verkrijgbaar. Gloednieuwe producten en behandelingen. Innovatieve fruitzuurpeelings, power concentrates en andere specials laten niets te wensen over. Maak een afspraak voor een DOCTOR BABOR PRO Treatment en u zult het verschil ervaren.


TheraPRO PEEL Treatment € 90,- (+/- 60 min) Fruitzuurpeeling

Volledige behandeling inclusief een TheraPRO peel 20% of 30% afhankelijk van uw huidconditie. U kunt deze behandeling los boeken of in een kuurverband. Wij geven u hiervoor het juiste advies. Tevens moet u na de TheraPRO Peeling een crème en serum gebruiken om uw afschilfering gelijkmatig te bevorderen. U huid zal er in korte tijd beter uit zien. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen behandelplan.


TheraPRO CE Treatment € 85,- (+/- 60 min) Regenererend.

Stabilisering van de huidbeschermingsbarrière, een gezond ogende, soepele huid. Ook geschikt na een fruitzuurpeelingkuur.


TheraPRO EGF Treatment € 115,- (+/- 90 min) Anti-aging.

Voor een huid die zichtbare ouderdomsverschijnselen en verlies van volume toont, regeneratie.

Maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur. Geeft een jeugdige gladde en verstevigde huid.


TheraPro C Treatment € 90,- (+/- 60 min) Anti-aging.

Voor de :  - veeleisende huid met ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies van spankracht en elasticiteit. - Vermoeide, vale teint met minder uitstraling. - Onregelmatige huidstructuur.

Doel: - Verbetering van de stevigheid en spankracht van de huid. - Reductie van rimpels. - Bescherming tegen oxidatieve beschadiging. - Voor een gelijkmatige teint met vitale frisheid, gladheid en stevigheid. (Deze behandeling is inclusief een lichte 10% fruitzuurpeeling)