Schoonheidssalon Vital Esthé.  
Vitale schoonheid.

Doctor BABOR

Doctor Babor: Doelgerichte behandelingen.

Uit de synergie van de nieuwste inzichten van de wetenschap en geneeskunde, alsmede de decennia lange ervaring van het DOCTOR BABOR onderzoek ontstaan high- performance recepturen.

Repair Cellular Treatment € 75 ( +/- 75 min) Regenererend

Huidopbouwende behandeling. Intensief regenererend. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische- en chirurgische ingrepen. Huidbeeld: aanwezige beschadiging, littekens, vermoeidheidsverschijnselen, voorkomen vroegtijdige huidveroudering, vale grauwe zonbeschadigde huid, grove poriën.

Refine Cellular Anti- Couperose Treatment € 60,- (+/- 55 min) Kalmerend

Anti couperose behandeling voor een egale, stralende teint, gekalmeerde huid en een verbeterd aanzicht van zichtbare adertjes. Huidbeeld: zichtbare vaten aan de oppervlakt, blijvende en acute roodkleuringen, neiging tot vaatlabiliteit.

Refine Cellular Skin Renewal Treatment € 80 (+/- 75 min) Fruitzuren

Huidvernieuwende fruitzuurbehandeling voor een frisse, stralende teint, een gelijkmatige huidskleur en huidstructuur met fijne poriën. Huidbeeld: Vermoeide vale teint, matte teint, onregelmatige poriestructuur, rimpels, vroegtijdige huidveroudering, pigmentverschuiving, onregelmatige huidbeeld, littekens en onzuivere huid.

Refine Cellular Ultimate A16 Detox Treatment € 80,- (+/- 75 min) Detox

Maakt glad en optimaliseert huidstructuur en laat de huid er gelijkmatiger uitzien en met fijnere poriën. Voor een jeugdig, frisse teint. Huidbeeld: vermoeide vale teint, onregelmatige structuur, rimpels, vroegtijdige huidveroudering, pigmentverschuiving, rimpeltjes, grove poriestructuur.

Purity Cellular Treatment € 75,- (+/-75 min) Acné

Effectieve behandeling van acute onzuiverheden, onstekingen. Huidbeeld:Onzuivere huid, als begeleidende verzorging bij Acné of door stress veroorzaakte Acné.

Neuro Sensitive Cellular Treatments € 68,- (+/- 60 min) Extreem droge huid

Voor de extreme droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging bij neurodermitis/eczeem in symptoomvrije periodes. Huidbeeld: rood, jeuk, schilfervorming.

Lifting Cellular Collagen Booster Treatment € 85,- (+/- 75 min) Liftend

Effectieve alternatief voor inspuiting met collageen en hyaluronzuur. Anti- age verzorging met direct effect! Snelle doelgerichte lifting treatment: als onderhoud na inspuitingen of plastische ingrepen. Intensieve weefselversteviging en rimpelcorrectie. Verhoging van elasticiteit en soepelheid van de huid. Huidbeeld: Met aanwezige rimpels en afnemende huidspanning. Voorkomen van rimpels en vroegtijdige huidveroudering.

Lifting Cellular Recontouring Treatment € 85,- (+/- 75 min) Liftend

Optimalisatie van de jeugdige ovale gezichtsvorm door versteviging en recontouring van de kinlijn en volumeopbouw in het gebied van voorhoofd en wangen. Huidbeeld: Met aanwezige rimpels en afnemende huidspanning, voorkomen van rimpels en vroegtijdige huidveroudering.