Schoonheidssalon Vital Esthé.  
Vitale schoonheid.

1) Wat is cosmetische micro needling?

De cosmetische micro needling is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, precieze naaldmodules gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor het optimaal inbrengen van de substantie. Zodoende kunnen geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze de optimale resultaten bereiken. Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd.
De afsluitende, intensieve massage-eenheid door een speciaal, hygiënisch verpakte massagemodule maakt de gespannen gezichtsspieren en het weefsel los en versterkt zodoende de werkstofopname.

2) Toepassingsspectrum

De cosmetische micro needling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende indicaties:
-  door de leeftijd of uv-stralen veroorzaakte huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderende stevigheid van de huid -  vaal, mat, onregelmatig huidbeeld -  aanwezigheid van grove poriën.

3) Hoe reageert de huid op de micro needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de micro needling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale resp. zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert. Na de behandeling bent u verplicht om het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum te gebruiken. Nadat de roodkleuring is verminderd, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewenste en ingecalculeerde huidreactie.

Wanneer u als medicatie bloedverdunners gebruikt, kunt u de behandeling helaas niet ondergaan.

1 behandeling €125,-. Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u het Doctor BABOR Ultimate Calming Serum          (twv €74,-) cadeau.